За Нас

Фирмата ни се занимава с дърводелски услуги, като специализира в тапицирането и претапицирането на мебели. Доброто име, което сме си извоювали на българския пазар, се дължи не само на професионалистите, които работят за нас, но и на отличните материали, които използваме при изработката или преправянето на дадена мебел.

Дърводелците, с които фирмата ни разполага са опитни занаятчии и имат необходимите знания и умения, за да посрещнат нуждите на всеки един от нашите клиенти.
При нас идват хора, които се нуждаят от вещ и полезен съвет за своите мебели. Много от нашите клиенти вече не бързат да изхвърлят старите си мебели, а първо идват при нас, за да чуят възможностите за реновирането или преправянето им.
Нашата фирма разполага с добре оборудвана работилница, собствен транспорт, както и с възможност за посещение в дома или офиса Ви.
Ние ще Ви обясним предимствата и недостатъците, както на изхвърлянето на дадена мебел и изработката на нова, така и плюсовете и минусите при претапицирането й.
През годините фирмата ни си е извоювала много верни, постоянни клиенти, които са нашата визитка пред бъдещите ни такива. Клиентите ни са доволни от изработката и поддръжката на своите мебели и с радост ни препоръчват, в случай на нужда от дърводелски услуги.
Ние държим на качествените дърводелски услуги, защото знаем, че доброто обслужване е гаранция за доброто ни име!

Ние Ви гарантираме професионални дърводелски услуги на достъпни цени, с отлично качество!