Дърводелски услуги

Дърводелец София
Дърводелец за качествени дърводелски услуги в София ! При нужда от дърводелец в София, позвънете на телефон 0879 43 94 11

Фирмата ни е с дългогодишен опит в сферата на дърводелските услуги. Ние предлагаме професионална изработка, както на стандартни мебели, така и на мебели по индивидуален проект. Фирмата ни се занимава и с поправка на мебели, тапициране, претапициране, обновяване и освежаване на стари мебели.
Като експерти в бранша ние ви предлагаме пълна гама от качествени дърводелски услуги

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

С радост ще приемем и изпълним всяка Ваша поръчка, свързана с обработка на дърво, мебели от масив, масивно дърво или от ПДЧ. Гарантираме качествена изработка на всякакъв вид мебели: бюра, секции, спални, легла, скринове, кухни, мека мебел, рафтове, библиотеки, холни секции, трапезарни маси и столове и др.

Нашите професионални дърводелци ще изпълнят всяко Ваше желание в срок и на достъпна цена!
Фирмата ни се гордее с богатия опит на колектива си в поправката, изработката и реставрацията на мебели. Нашите настоящи клиенти са се убедили лично в надеждността ни и не биха ни заменили с други. Уверете се и Вие!
Ако се нуждаете от дърводелски услуги, потърсете ни и ние ще Ви помогнем да вземете правилното решение за Вашата мебел, предлагайки Ви различни ценови решения.

При обслужването на клиентите си, ние държим на:

Професионализъм
Качество
Бърза изработка
От какъвто и дърводелски съвет да се нуждаете не се колебайте да ни потърсите. Дали да смените кухненските шкафове с нови или просто да смените вратичките им, дали пантите на гардероба Ви са за смяна или не, дали да изхвърлите дивана или просто да подмените дамаската и той да стане като нов – не си блъскайте главата с такива въпроси. Потърсете ни, за да Ви помогнем да изберете най-доброто и евтино решение за Вашия дом.

Фирмата предлага следните дърводелски услуги:

Изработка на мебели от масив
Изработка на мебели от ПДЧ
Реновиране на стари мебели
Реставрация на мебели
Тапициране и претапициране (частично и цялостно) на мебели (табуретки, фотьойли, кухненски ъгли, офис столове, дивани матраци и др.)
Поправка на мебели
Преправяне на мебели.
Поверете уюта и удобството си на нас! Ние работим с богат асортимент от материали с гарантирано качество и издръжливост и държим на професионалното изпълнение на всяка една поръчка.

Дърводелец в София телефон 0879 43 94 11