Тапициране

Дърводелски услуги – Тапициране

Всяко домакинство поне веднъж се е изправяло пред дилемата какво да прави със старите си мебели. Било то при пренасяне в друго жилище, при нанасяне в ново или просто след освежителен ремонт, всеки от нас е стоял пред дилемата – изхвърляне или обновяване. И наистина много често единствено цветът на дивана не е подходящ за новото жилище или пък старите табуретки са абсолютно здрави, но възглавниците им са похабени. Така или иначе това са много лесно поправими неща и не бива, заради тях да се разделяте със старите си мебели.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тук можете да се запознаете с основни факти за претапицирането, както и с предимствата на тази услуга.Основен плюс на претапицирането е това, че запазвате оригиналния вид на мебелите си. В момента на пазара е пълно с какви ли не модели дивани, фотьойли и табуретки, но със сигурност няма подобни на добрите Ви стари мебели. Освен сантименталната нотка, свързана с претапицирането, основен фактор повечето ни клиенти да избират тази услуга като вариант за дома си е цената. Купуването на нови мебели е в пъти по-скъпо от обновяването на старите. Освен това защо да си купувате нов диван, като за цената му можете поне три пъти да се сдобиете с модерно решение за стария Ви.Нашите клиенти са изключително доволни от факта, че могат да избират от множеството дамаски, които предлагаме. Фирмата ни разполага с мостри от най-добрите и доказани производители на дамаски. Не само цветът на бъдещата Ви дамаска е от значение, ние ще Ви разясним и свойствата на различните видове дамаски. Една от най-разпространените сред нашите клиенти дамаска е негоримата дамаска.Разбира се не винаги клиентите ни се нуждаят от пълно претапициране, понякога се налага само частично претапициране, например ако участък от мебелите е повреден, скъсан или изгорен. В този случай ние отново сме насреща с професионална изработка в кратък срок.Не бързайте да изхвърлите старите мебели, позвънете ни първо и чуйте нашата оферта за претапициране!Дърводелски услуги по индивидуален проект.Няма нищо по-приятно и вълнуващо от това сам да избереш всеки детайл от обзавеждането си и вместо да напасваш пространството, с което разполагаш, към готовата купена мебел, да поръчаш мебел, която идеално да пасне на точното място в дома.Защо да правите компромис с цвета, качеството или размера, когато е толкова лесно да ни потърсите. Ние ще Ви изслушаме внимателно, ще вземем необходимите размери и ще Ви покажем богато разнообразие от цветове, материали и форми. Всичко е възможно и ние го знаем. Просто поискайте и ние ще Ви предложим поне няколко ценови варианта. Ще съобразим проекта и изработката изцяло с индивидуалните Ви нужди, както и с материалите и конструкцията, които предпочитате.

Само си намислете идея за шкафче, библиотека, дори рафтче, които не виждате в мебелните магазини, потърсете ни и вижте резултата!

Дърводелец в София телефон             0879 43 94 11