Мебелист

За да сте сигурни, че Вашите мебели ще са уникални и интересни ние ще ги изработим специално за Вас, по Ваш собствен проект. Нашите дърводелци мебелисти са изключителни професионалисти, които могат да изработят всякакви мебели от дърво. Ако не знаете точно как трябва да изглежда Вашата нова мебел, но сте сигурни, че не искате да я видите по магазините, обърнете се към нас. Ние ще Ви предложим индивидуални решения, от които ще можете да изберете това, което най-пълно Ви удовлетворява. Ръчната изработка на мебели от дърво е прецизна и отговорна дейност, с която се заемат само опитни дърводелци мебелисти, с каквито разполага нашата фирма. Ние ще изработим Вашите кухненски шкафове, спални, трапезарии, маси, тоалетки, столове и всякакви други мебели, от които имате нужда и които искате да изразяват Вашите лични предпочитания. Освен мебели по индивидуални проекти, нашите мебелисти могат да изработят и много други елементи от Вашия вътрешен интериор от дърво- врати, навеси, стълби, пейки, подматрачни рамки и всякакви други предмети от дърво, които биха Ви били необходими.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дървеният материал, който използваме е само от здрави и издръжливи дървесни видове, които имат красива и атрактивна визия. Можете да изберете за изработването на Вашите мебели дървото, от което да бъдат направени: орех, дъб, ясен, парен бук, кестен и др. Някои са по-светли на цвят, други са по-тъмни, всичко е въпрос на личен избор и предпочитания, както и на цветовата гама на останалото обзавеждане в дома. Всички материали, които се използват за изработването на дървените мебели са изключително качествени и отговарящи на световните стандарти. След като изработените мебели бъдат боядисани и лакирани, Вие си гарантирате, че ще се радвате на отличния им външен вид дълги години занапред и няма да имате абсолютно никакви ядове покрай тях.

Ако имате идеи за това как трябва да изглеждат Вашите мебели, побързайте да се свържете с нас. Ние ще изготвим скици и ще Ви съставим индивидуална оферта. Работим изключително бързо и съвестно и ще можете да получите Вашите нови дървени мебели в най-кратки срокове и с отлично качество. Не чакайте повече, а се свържете с нас и ние ще сбъднем мечтите Ви